måndag 27 januari 2014

Söndag 19:e januari.


Vi vaknade som vanligt vid elva tiden, ingen stress här inte! Vi skulle egentligen åkt iväg till jimbaran och tagit en massage på vägen hem, men som ni vet bor det en pojke här på fyra år som inte har någon att leka med direkt. Så vi tog med honom på vårat lilla äventyr till padang-padang, tar närmre en timma med moppe. Vi stannade på vägen och köpte en boll och även lite sandleksaker, vilket var mycket populärt när vi kom fram. Det är en liten strand, som man "går ner" till, så är den omringad av klippor och skog. Det var massa apor där också, som bråkade med hundarna och varandra! Vattnet var inte rent, mycket tång och skit, men det var härligt att bada. Ethan var väldigt nöjd! Så vi hängde där några timmar, sen började lillkillen bli trött och det tar en stund hem så vi begav oss hemåt. Efter en snabbdusch hemma så åkte vi fyra iväg till nattmarknaden som det kallas, där det blev fried chicken and rice. Dom har en röd sås till ganska mycket här, som är extremt spicy och jag är ju känsligare än känsligast så det blir ingen sås för min del. Men annars är den balinesiska maten riktigt god!! Jag har till och med smakat på kycklingfötter!

Efter middagen åkte Ethan hem med Fendi, jag och Jennifer åkte till en dvd affär och köpte på oss ett gäng filmer. 10 filmer 50kr ungefär.
När vi kom hem knödde vi ner oss i sängen allihopa och kollade på rapunzel och lejonkungen. Ethan fick gå in till sig och sova, han var inte överlycklig för det men han hade haft en bra dag iaf.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar