tisdag 1 mars 2011

Fest, pannkaker, släkt och barn!

 

Jag är nu nyinflyttad, Maria erbjöd en säng nu när både mormor och moster ska knö inne hos mamma. Eftersom packningen inte är så stor så var det nog den snabbaste flytten någonsin!

Jag har ju inte skrivit på några dagar, så försöker samla ihop allting i huvudet så det kan bli någon vettig läsning utav det. Men jag kan inte lova någonting.

På torsdagar har kollegorna en deal att gå ut och äta allihop på ett ställe, eftersom dom är ganska många nu blir det svårt att få samlat alla varje dag. Det blev en god middag och bananpannkaka till dessert såklart!

Jag var chafför på fredags morgonen åt Maria, hon skulle iväg till en strand som heter Long Beach och möta upp sin klass. En kille skulle nämligen sluta och då bjöd han på glass där.
Vi kom dit vid 8 och åt frukost, dom har riktigt stora och härliga salor där.
Det blev fruktpannkaka och en god shake!

Jag stannade med dom tills klockan blev 12, då åkte jag tillbaka till skolan och åt lunch med dom. Det blev världens äckligaste köttfärsås och spagetti, men fick trycka i mig lite ändå.

På lördags morgonen åkte jag och morsan iväg till en strand lite längre bort, Relax Beach, och åt frukost på en svensk restaurant som heter Strandbaren. Det blev en god pannkaka där också.
Vi hittade ett perfekt  ställe i skuggan där vi parkerade för dagen.

På kvällen åkte vi in till Saladan för att köpa utstyrsel till kvällen, vi skulle på kändis fest och skulle klä ut oss till Blues Brothers! Det blev riktigt lyckat, med hatt, solglasögonen, slips och svartvit klädsel!
Vi kom till Linda vid sju tiden på kvällen och fick en drink, började med frågesport och tog kort på kändisarna på röda mattan.

Middagen serverades på Koala, där dom hade ordnat ett långbord på stranden. Varmt men underbart, och god mat!
Vi fortsatte festen uppe på Mermaid, där mamma bor och resten av lärarna, och sjöng låtar medans Torben spelade gitarr.
När dom gamla blev trötta åkte jag, Maria, Linda och Emma vidare till ett uteställe där det var fullt ös! Emma och Maria åkte hem men jag och Linda stannade kvar och dansade natten lång!
Det var inget stort ställe, en liten bar och ett litet dansgolv men gulligt och roligt!

Jag var inte piggast på söndagen men jag, mamma och Maria åkte ut till Long Beach och käkade frukost sen la vi oss i skuggan.
På kvällen hade några av oss bokat bord på Bajen, där skulle dom visa Melodifestivalen. Så vid 7 tiden samlades vi där och åt pizza och tog några öl, det var gott!

Måndags var det dags för mormor och Mailiz att komma! Dom kom inte förens senare på kvällen, så under dagen blev det som vanligt. Stranden med Jessica, lite lunch sen hem och möta mamma när hon slutat.

Det blev en del shopping i måndags, jag hade en lista att bocka av och Maria hjälpte mig medans mamma var hos frissan! Jag fick köpt en väska, en sarong och en kjol.

Senare packade jag ihop mitt pick och pack och flyttade över det till Maria. Vid tio tiden den kvällen kom mormor och Mailiz, så vi gick ner till pop så dom fick i sig lite mat.
Vi var uppe en stund och tjötade, fixade i ordning i morsans rum så saker och ting var på plats.
Dagen efter blev det frukost med Erik och Jessica på tyska, där det sedan kom apor och ormar! Aporna snodde mat och ormen slingrade väl bara omkring.

Det blev en dag på stranden här nedanför, jag och Jessica tog med oss parasoll och lånade solstolar. Vi låg riktigt gött, det var en bra dag.
Tills jag kommer upp och inser att jag bränt mig, IGEN! Det är nog vad jag tycker är mest frustrerande, att jag inte har något pigment över HUVUD taget.

Efter några omgångar aftersun åker jag och tränade med Maria, det var riktigt jobbigt och inte skoj eftersom jag gått på öl och glass dieten den senaste veckan.
Men det var skönt att röra på sig.

På kvällen åkte vi in till Saladan och åt mat på Old house, det blev en god Massaman. Mina ben brände så illa så jag åkte hem och åt en glass, tog en resorb och la mig i sängen.

Jag tänkte snart gå och äta frukost, men ska lägga in lite bilder först såklart!

IMG_0532 
Mango Shake på Old house

IMG_0548 
Lite fireshow nere på stranden

IMG_0553
Mamma och jag på lyxig middag nere vid stranden.

IMG_0559
Banan och choklad pannkaka!

IMG_0562 
En folkvagns bar

IMG_0564
Barnstol på moppen?

IMG_0565
Fruitpancake frukost vid stranden! Mys!

IMG_0572 
Härliga barn som leker vid vattnet!

IMG_0590
Maria med hennes klass

IMG_0600 
En båt vid Relax Beach.

IMG_0603
Maria serverar bål.

IMG_0604
Massa kändisar

IMG_0630
Torben spelar gitarr

 
IMG_0638
En STOR äcklig grej våldgästade våran fest

IMG_0644
En bar nere vid partyt

IMG_0652
God Lemon Shake dagen efter

IMG_0658
Dom gick runt med en stor orm på stranden!

IMG_0666
Mormor och Mailiz har äntligen kommit. Vem är brunast?

IMG_0672
Apor som stulit lite mat

IMG_0676 
Jag nere vid våra strand med en god coconut Shake.

IMG_0678 
Sånna här små söta varelser hittar man nästan i varenda butik, men den här slog alla! Sötnos!

Tack för mig, hörs snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar